Adatszolgáltatás

 


FELDOLGOZOTT FORRÁSOKBÓL


Home Deutsch English Česky
Családfakutatás
  - Tevékenységem
  - Segítség az oldalakhoz
  - Családfák
    - Skoumal
    - Hausner
    - Boda
    - Pintér
    - Szántó
    - Erney
  - Nevek, települések

  - Ősfa
  - Linkgyűjtemény
  -
Referenciák

Adatszolgáltatás

genealogia.extra

Kapcsolat


Információk

A mellékletekben található személyekről igény esetén részletes adatokat szolgáltatok - tekintettel a források megszerzésének, feldolgozásának munka-, költség- és időigényére: szerény díjazás ellenében. A magyar vonatkozású adatok szinte 100%-a online nem elérhető forrásokból származik vagy nem volt elérhető, amikor indexeltem ezeket. A cseh források időközben online elérhetővé váltak, de indexelve nincsenek.
A folyamatosan bővülő listákban szereplő nevek anyakönyvi bejegyzésekből és temetők sírjairól származhatnak.
A születési év sok esetben - különösen házassági vagy halotti anyakönyvek esetében - feltételezett születési év.
A listákban feltüntetett település lehet születési hely, lakhely vagy adatforrás helye is. A településnevek általában az forrásokba jegyzett nevükön kerülnek feltüntetésre, ez a történelmi Magyarország területén lévő települések, illetve azon más városok esetében, melyeknek van magyar nevük (pl. Bécs vagy Bukarest) általában magyar nevüket jelenti. A hivatalos mai nevüket, ahol megállapítható volt, feltüntettem, országkóddal (nemzetközi autójel) együtt.
A cseh településnevek egységesítése folyamatban van, de ez rendkívül időigényes feladat.
A piros színnel írt adatok bizonytalan információk.

Cseh listák:        A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Utolsó frissítés: 2014.08.20.  -  43.160 rekord

Magyar vonatkozású listák:     A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Sz T U V W X Y Z
Utolsó frissítés: 2021.03.14.  -  76.548 rekord  
(+3.194)

Adatkéréskor megadandó: a listában a keresett személyhez kapcsolódó, lehetőség szerint valamennyi adat, de legalább a név, a kód és a a lapok tetején található kék színű V.szám)

Díjszabás: a kiválasztott személy(ek) részletes adatai szövegesen vagy fényképen
- színezetlen adatsor: 5,00 EUR/személy, vagy ezzel egyenértékű, a www.xe.com oldalon található átváltási aránynak megfelelő HUF.
- vörös hátterű fehér betűs adatsor (N-nel kezdődő kód): 10,00 EUR/személy, vagy ezzel egyenértékű, a www.xe.com oldalon található átváltási aránynak megfelelő HUF.
(a szürke hátterű adatsorok más rekordhoz kapcsolódnak, nem önállóak, így ezeknél csak az alaprekordért kell fizetni.)
- sötét hátterű fehér születési év: adatvédelmi okokból e személyek bejegyzéseiről csak bizonyított rokonok kaphatnak másolatot, akik az illető pontos születési dátumát tudják.

Figyelem! Fotókérés előtt kérjen információt! A fotókon (melyek nem feltétlenül a legjobb minőségűek, mivel sok esetben csak vaku nélkül, nem megfelelő mesterséges világítás mellett volt lehetőség a fényképkészítésre), csak a kért személyre vonatkozó adatok lesznek olvashatók, sírkövek esetében pedig általában csak a névtábla került fotózásra, nem a teljes sír!

Fizetési módok:
- Magyarországról: átutalással a kapcsolatfelvételkor megadott bankszámlaszámra
- Külföldről: banki átutalással vagy Transferwise utalással a kapcsolatfelvételkor megadott bankszámlaszámra (csak EUR), vagy ha az adott országban a Transferwise nem használható, PayPal-on keresztül.

További részletek: emailben.

© Skoumal Krisztián 2013-2023
Minden jog fenntartva!